SINT MARTINUS GILDE

VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN

CONVOCATIE

 

 

Secretariaat: Servatiusdal 19

5551 CK Dommelen

Telefoon: 040 2017767

Dommelen: 8 maart 2015

E-mail: info@sintmartinusgilde.nl

Internet : www.sintmartinusgilde.nl

Convoc.nr.: 02.15

 

 

 

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

 

Uitwisseling met Gilde St. Sebastiaan Borkel

 

De uitwisseling met de leden van het Sint Sebastiaangilde uit Borkel is op zondag 15 maart. In tegenstelling met wat op het jaarprogramma staat wordt deze uitwisseling gehouden op het schietterrein in Borkel, en begint om 10.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen is ook hier weer van harte welkom om onze schutters te komen aanmoedigen.

 

Uitwisseling met Sint Annagilde Westerhoven

 

Op zondag 29 maart houden we ook de uitwisseling met het Sint Annagilde uit Westerhoven. Dit evenement vindt plaats op het schietterrein t Rond Venneke in Dommelen. Ook hier kunt u onze schutter komen aanmoedigen om de St. Annabokaal eindelijk weer eens in Dommelen te kunnen laten staan!

 

Club van Vijftig

 

Wist u al dat onze eigen leden kunnen lid worden van de Club van Vijftig? En wat betekent dit? Naast de contributie van 35,00 als gildelid betaalt u dan 50,00 per jaar, als extra donatie aan uw gilde.

Door het wegvallen van diverse sponsors proberen we als gilde toch extra inkomsten te genereren door deze Club van Vijftig onder uw aandacht te brengen.

Wat krijgt u daarvoor terug? Een gezellige middag met een schietwedstrijd waaraan u ook als niet geoefend schutter kunt mee doen, een hapje en een drankje.

 

 

Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.