†††††††††††††††

†SINT MARTINUS GILDE

†† VAN††† HET††† HEILIG††† SACRAMENT††† DOMMELEN

†††††††††††††††††††††††††††

††††††††††††††††††††††††††††††† CONVOCATIE

 

 

Secretariaat: Servatiusdal 19

† †††††††††† †5551 CK† Dommelen

Telefoon:†††† 040 2017767

Dommelen:††† 21 november 2011

E-mail:†††††† info@sintmartinusgilde.nl

Convoc.nr.:†† 12.11

 

 

 

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

 

 

UITWISSELING SCHIETWEDSTRIJD DOMMELEN BORKEL

 

Op zondag 11 december a.s. vindt binnen ons gilde de laatste uitwisseling in dit jaar plaats tussen de schutters van het Sint Martinusgilde en die van het Sint Sebastiaangilde uit Borkel op ons schietterrein ít Rond Venneke aan de Mgr. Smetsstraat 46.
De wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 10.30 uur.

 

Er wordt geschoten met standaardmunitie, en er zijn goede prijzen te winnen in de disciplines opgelegd personeel, kampioen vrije hand en kleine gaai.

Onze leden zijn allemaal van harte welkom om onze schutters aan te moedigen hun best te doen, Wij wensen alle schutters alvast een sportieve en prettige wedstrijd.

 

EIGEN WEBSITE SINT MARTINUSGILDE OP INTERNET

 

Ondanks het handhaven van oude tradities gaat ons gilde ook met de moderne tijd mee. Het gilde is bezig met het opzetten van een eigen website op het wereldwijde net. Hoewel de site nog lang niet af is staan er al wel een aantal gegevens op waarnaar u kunt kijken, waar u ook bent, wanneer u over internet beschikt. Wanneer u in de adresregel bij Google http://www.sintmartinusgilde.nl intikt, komt u vanzelf op onze site uit. Kijkt u maar eens. Hieraan gekoppeld heeft het gilde ook met onmiddellijke ingang een nieuw e-mail adres, info@sintmartinusgilde.nl Het oude e-mailadres blijft voorlopig nog gehandhaafd, maar wanneer u nu een mail naar het gilde stuurt kunt u het nieuwe adres al gebruiken.

 

Met vriendelijke Gildengroet,

 

 

 

De Overheid.