SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
Internet:
E-mail:
Convoc.nr.:
Print deze pagina
Servatiusdal 19
5551 CK Dommelen
040 2017767
5 oktober 2015
http://www.sintmartinusgilde.nl
info@sintmartinusgilde.nl
07.15

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

CONTACTAVOND LEDEN

Op vrijdag 16 oktober houden we onze contactavond voor onze leden. Deze keer willen we het in ons eigen “home” op het schietterrein aan de Mgr. Smetsstraat houden. De mooie ruimte hebben we tenslotte niet voor niets! Om het contact met onze leden zoveel mogelijk te bevorderen geven we u de mogelijkheid om weer eens gewoon ouderwets te kaarten en te buurten met elkaar. We hopen dat u er zin in heeft en dat u er bij bent! Aanvang 20.00 uur.

UITWISSELING MET SINT SEBASTIAANGILDE BORKEL

Op zondag 18 oktober a.s. vindt de jaarlijkse uitwisseling tussen de schutters van het St. Sebastiaangilde uit Borkel en onze schutters van ons gilde weer plaats. Deze ontmoeting begint om 10.00 uur op het schietterrein aan de Dorpsstraat in Borkel. Ook de niet schutters van ons gilde zijn hier van harte welkom, het is er altijd gezellig en bevorderd de onderlinge band tussen de beide gilden. De vakantietijd is weer voorbij zodat we op grote belangstelling van onze leden rekenen.

10e SCHUTTERIJTREFFEN SITTARD (OKTOBERFEESTEN)

Op zondag 25 oktober neemt ons gilde weer deel aan de optocht van de Oktoberfeesten in Sittard die door de schutterijen zijn georganiseerd. Degenen die vorig jaar zijn meegegaan weten nu wat dat is en degenen die er niet zijn geweest hebben wat gemist!
We gaan nu samen met de schutterij van Achel daar naar toe en wel met de bus. We vertrekken vanaf het Sint Martinusplein om 11.00 uur, waarna we naar Achel rijden om de schutters van de schutterij Achel ophalen en rijden dan door naar Sittard. Ons optochtnummer is 27. Om zeker te zijn van het aantal geüniformeerde deelnemers vanwege de plaatsen in de bus, vragen we u dringend om u deze keer aan te melden via e-mail info@sintmartinusgilde.nl of telefonisch 040 2017767 of via de onderstaande strook. De bus vertrekt die avond om 20.00 uur weer huiswaarts. We wensen u alvast veel plezier bij onze activiteiten.Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.X=========X============X===============X==============X========

Naam:. . . . . . . . . . . . . .

Gaat met . . . personen met de bus naar het Schutterijtreffen te Sittard.

(inleveren vóór 18 oktober bij de hopman, Servatiusdal 19 Dommelen)