SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
Internet:
E-mail:
Convoc.nr.:
Print deze pagina
Servatiusdal 19
5551 CK Dommelen
040 2017767
10 oktober 2014
http://www.sintmartinusgilde.nl
info@sintmartinusgilde.nl
11.14

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

CONTACTAVOND LEDEN

Nu we op gepaste wijze en met gilde eer afscheid hebben genomen van onze regerend deken Hans Mikkers, is na een gesprek met Mariëtte gebleken dat de duidelijke wens van Hans was dat het gilde alle activiteiten zoals ze gepland waren, voort zou zetten. Dat betekent dat we a.s. vrijdag 17 oktober bijeen komen in het gildehuis Partycentrum Bommel om bij de handboogvereniging Semper Unitas te gast te zijn.
Al onze leden zijn hier welkom, ook diegenen die niet actief in het gilde zijn, en het zou fijn zijn om elkaar op een ontspannen wijze te kunnen ontmoeten. Aanvang 20.00 uur.

10e INTERNATIONAAL OKTOBERFEEST SCHUTTERIJEN EN GILDENTREFFEN SITTARD

Ons gilde is uitgenodigd om deel te nemen aan het 10e Internationaal Oktoberfeest Schutterijen- en Gildetreffen in Sittard op zondag 19 oktober. Door omstandigheden konden we het vorig jaar hier niet naar toe, maar dit jaar rekent de organisatie wel op ons. Het zou fijn zijn wanneer we met een zo groot mogelijke geüniformeerde groep kunnen deelnemen om ons gilde te promoten en om ons zelf een leuke dag te bezorgen.
We gaan met eigen vervoer naar Sittard, en proberen zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. De optocht start om 13.00 uur, en we komen bijeen in ons gildehuis aan de Bergstraat om 10.00 uur, zodat we om 10.30 uur stipt kunnen vertrekken naar Limburg. Zodoende hebben we daar ook nog wat tijd om de auto’s te parkeren en een hapje te eten voor wie dat nodig acht. Het hele gebeuren vindt kennelijk plaats rondom het centrum van Sittard, bij het Brand Weizen-paviljoen aan de Haspelsestraat te Sittard. Parkeren kan (gratis) aan de Sportcentrumlaan bij zwembad de Hatenboer, en tegenover de Hogeschool Zuyd. De loopafstand is dan ca. 10 minuten.
Laten we als Dommels Sint Martinusgilde zien dat we ondanks het verdriet van het moment, ook de veerkracht hebben om verder te gaan en naar de wens van Hans er een mooie dag van gaan maken.

UITWISSELING DOMMELEN BORKEL

De uitwisseling met de leden van het Sint Sebastiaangilde uit Borkel is op zondag 26 oktober en begint om 10.00 uur op ons schietterrein aan de Mgr. Smetsstraat. Hier zijn leuke prijzen te winnen. ;br:Ik doe ook hier nog maar eens een beroep op al onze leden (ook de niet schutters)om eens naar ons mooie gebouw aan de Mgr. Smetsstraat te komen en belangstelling te tonen.

Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.