SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
Internet:
E-mail:
Convoc.nr.:
Print deze pagina
Servatiusdal 19
5551 CK Dommelen
040 2017767
12 oktober 2015
http://www.sintmartinusgilde.nl
info@sintmartinusgilde.nl
09.15

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

RECTIFICATIE UITWISSELING BORKEL

In tegenstelling met wat op het jaarprogramma en in de laatste convocatie staat, wordt de uitwisseling met het Sint Sebastiaangilde Borkel op zondag 18 oktober niet in Borkel gehouden maar op ons eigen schietterrein ‘t Rond Venneke aan de Mgr. Smetsstraat. Onze excuses voor dit misverstand.

SCHUTTERIJTREFFEN

Er is een bus afgehuurd die onze gildeleden samen met de schutterij uit Achel naar Sittard brengt. Omdat deze bus van België komt, haalt deze eerst de leden van de schutterij op en kot dan naar Dommelen. De chauffeur wordt gevraagd om bij ons gildehuis voor de deur te stoppen zodat we vanaf daar ook kunnen vertrekken. Dus: samenkomst in het gildehuis om 10.30, vertrek 11.00 uur. U kunt zelf bepalen of u burgerkleding mee neemt om u in Sittard om te kleden. Het is vanzelfsprekend dat bij meer aanmeldingen dan er plaatsen zijn, geüniformeerde leden voorrang hebben op plaatsen in de bus.

OVERLIJDEN GILDEBROEDER ST.CATHARINAGILDE

Vanuit het Sint Catharinagilde ontvingen we het bericht dat hun gildebroeder Dolf van den Langenberg is overleden.
De crematie vindt plaats met gilde-eer in het crematorium te Heeze op dinsdag a.s. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn (in uniform)wordt u verzocht om 14.00 uur in de ontvangstruimte aanwezig te zijn.Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.