SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
E-mail:
Convoc.nr.:
Print deze pagina
Servatiusdal 19
5551 CK Dommelen
040 2017767
16 maart 2012
info@sintmartinusgilde.nl
03.12

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

UITWISSELING MET GILDE ST. ANNA WESTERHOVEN

Op zondag 15 april vindt de jaarlijkse uitwisseling plaats tussen het St. Annagilde Westerhoven en ons eigen gilde. Aanvang 10.00 uur op het terrein van het St. Annagilde aan de Beukenlaan in Westerhoven (via provinciale weg Eersel op rotonde linksaf, dan 2e weg rechts, inrijden bij parkeerplaats ”tennisbanen”)
Omdat het St. Annagilde geen eigenschietterrein heeft, worden er diverse spellen gespeeld in plaats van schieten. Uit eerdere ervaring blijkt dat de spellen voor iedereen mogelijk zijn, dus kom en ga mee en ervaar hoe het ook bij een ander gilde er aan toe gaat. Wij wensen u alvast veel plezier en hopen de trofee dit jaar mee naar Dommelen te nemen.

AFKAMPEN KEMPENCOMPETITIE

Op zondag 22 april vinden op ons schietterrein vanaf 10.00 uur de afkamp wedstrijden plaats voor de Kempencompetitie. Na afloop van de wedstrijden zullen door de burgemeester van Valkenswaard de prijzen worden uitgereikt in ons gildehuis Bommel aan de Bergstraat.

SCHIETWEDSTRIJD

Op zondag 29 april a.s. organiseert ons gilde een schietwedstrijd op het schietterrein “ ’t Rond Venneke” aan de Mgr. Smetsstraat 46 in Dommelen.
De wedstrijd begint om 14.00 uur, inschrijven kan vanaf 13.00 uur op het schietterrein voor de volgende disciplines, opgelegd personeel, opgelegd kampioen, vrije hand en puist.
De prijzen waarom gestreden wordt zijn grote (verse) vleesprijzen.
Schuttersleider is dhr. A. van Herk, telefoon 040 2019228.
Wij wensen alle deelnemers succes en een fijne wedstrijd.

DOMMELSE KROONFEESTEN

Dit jaar ziet ons gilde in verband met de drukke werkzaamheden aan de nieuwe kantine geen mogelijkheid om ook nog deel te nemen aan de Dommelse Kroonfeesten op Koninginnedag. Volgend jaar hopelijk wel.

Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.