SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
Internet:
E-mail:

Print deze pagina
Bergstraat 31
5551 AW Dommelen
06 47476373
20 september 2016
http://www.sintmartinusgilde.nl
info@sintmartinusgilde.nl

Convocatie

Beste leden van het Sint Martinus gilde.
Hier komen weer een aantal mededelingen:

Op 25 sept Is het 2 jaarlijks koningschieten bij het Gilde Sint Sebastiaan in Borkel Op hun schietterrein aan de Dorpsstraat 17 a te Borkel De aanvang is 14.00 uur. We gaan daar niet georganiseerd naar toe maar als je het leuk vind kun je daar een kijkje gaan nemen.

Op 9 oktober is de uitwisseling schietwedstrijd met het Sint Sebastiaan gilde uit Borkel. Deze uitwisseling vind plaats op het Rond Venneke aan de Mrg Smetsstraat en begint om 10.00 uur. Voor de niet schutters is het ook gezellig om te komen. Een uitwisseling gaat niet alleen om het schieten maar ook om mensen van andere gildes te ontmoeten.

En 21 oktober is er weer een gilde contactavond. Er is voor gekozen om te gaan handboogschieten. Dus de locatie is op de banen van Semper Unitas bij Bommel partycentrum. De aanvang is 20.00 uur.
Ook als je niet mee kunt schieten is het natuurlijk toch leuk om te komen. Ieder krijgt een paar consumptiebonnen en een snekki voor het bekki. De contactavonden zijn natuurlijk van groot belang om lekker ontspannen met elkaar bij te babbelen over her reilen en zeilen van het gilde en het Dommelse gebeuren. Ook worden op deze avond altijd wel wereldproblemen opgelost.

Dit waren de mededelingen weer. De overheid hoopt op een goede opkomst voor de diverse activiteiten.

Het Sint Martinus Gilde van het Heilig Sacrament.
De Dekenschrijver,
Carel v Bommel.