SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
E-mail:
Convoc.nr.:
Print deze pagina
Servatiusdal 19
5551 CK Dommelen
040 2017767
28 februari 2012
info@sintmartinusgilde.nl
02.12

Aan alle gildenbroeders en gildenzusters,

UITWISSELING ST.SEBASTIAANGILDE BORKEL

Traditiegetrouw vind op zondag 11 maart de jaarlijkse uitwisseling plaats tussen de schutters van het St. Sebastiaangilde uit Borkel en onze schutters. Deze ontmoeting begint om 10.00 uur op het schietterrein aan de Dorpsstraat in Borkel. Ook de niet schutters van ons gilde zijn hier van harte welkom, het is er altijd gezellig en bevordert de onderlinge band tussen de beide gilden.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op 27 januari werd de Algemene Ledenvergadering van ons gilde gehouden. Het verslag hiervan kunt u op de site van ons gilde lezen. Voor diegene die nog niet beschikken over Internet: het verslag wordt u voor de volgende Algemene Ledenvergadering samen met de agenda toegezonden.

WIJZIGING DATUM FIETSTOCHT

Op het jaarprogramma staat als datum voor de gezinsfietstocht 22 juli genoteerd. Nu blijkt echter al dat dat problemen zal geven omdat dan al of nog veel leden op vakantie zullen zijn. Daarom is besloten om deze datum te verzetten naar zondag 19 augustus, in de hoop dat we dan met een mooie groep kunnen vertrekken.

KANTINE

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe kantine op het schietterrein. Helpende handen zijn nog steeds welkom. Voelt u zich geroepen mee te willen helpen, neem dan vooraf even contact op met onze regerend deken Hans Mikkers.(040 2041109)

Met vriendelijke Gildengroet,

De Overheid.