SINT MARTINUS GILDE
VAN HET HEILIG SACRAMENT DOMMELEN
CONVOCATIE

Secretariaat:

Telefoon:
Dommelen:
Internet:
E-mail:

Print deze pagina
Bergstraat 31
5551 AW Dommelen
06 47476373
30 augustus 2016
http://www.sintmartinusgilde.nl
info@sintmartinusgilde.nlConvocatie

Beste leden van het Sint Martinusgilde,

Op 11 september is het koningen der koningen in Buul. Onze Koning Theo gaat daar natuurlijk aan meedoen. En ik ben ervan overtuigd dat hij bij de kanshebbers hoort. Maar met een beetje support vergroot je natuurlijk altijd de kansen. De ontmoeting begint om 11.00 uur op de markt in Buul met het maken van een groepsfoto van de koningen en het drinken van een borrel. Aansluitend gaat de groep naar de gildelokatie voor het nuttigen van de koffietafel. En om +\- 13.30 is aanvang van de wedstrijd. Dus als je er wil gaan kijken moet je zorgen dat je er dan bent. Gildelokaal-Laarstraat-4-Budel.

14 september Het bestuur van de stichting herdenking Brabants gesneuvelde heeft de eer u uit te nodigen aanwezig te zijn bij de 72ste provinciale herdenking van de Brabants gesneuvelde militairen en verzetsstrijders op woensdag 14 sept. Aanvang 19.00 uur in de Wilibrorduskerk Markt 23 Waalre. Ook uw familie en vrienden zijn van harte welkom.

Deze uitnodiging heb ik ontvangen van de Stichting Brabants gesneuvelde. Dus als u geïnteresseerd kunt u daar naar toe gaan.
Indien u hier naar toe wil is het wel wenselijk in gildekostuum te gaan.

Dan heb ik nog een mededeling. Het Sint Martinusvuur in november vind plaats in de nieuwe wijk de lage heide. Ter zijner tijd krijgt u hierover meer informatie. Maar daarvoor hadden we wel een vuurkorf nodig. En Gerrit Caris heeft er een gekocht en aan het gilde geschonken. Dank je wel Gerrit.

27 augustus opening van het schietseizoen. En de prijsuitreiking van de zomer competitie Onderdeel opgelegd: gewonnen door Harry Wijnen (Marc v Otten wisselschild) 2de Arnoud v Herk 3de Tilly Wijnen
Onderdeel vrije hand: 1ste Jan v Brakel, 2de Arnoud v Herk en 3de Wilma v Herk.

Tot slot nog het rooster van de repetitie ochtende op de zondagmorgen voor de bazuinblazers, tamboers en de schutters.
Aanvang 11.00 uur.
4 en 18 september, 2 – 16 – 30 oktober, 27 november, 11 december

Zo dat was het weer.

Met vriendelijke gildegroet,

De dekenschrijver van het Sint Martinus gilde,
Carel v Bommel.