.
Gilden uit de Kempen.Overzichtelijke lijst van linken Gilden uit de Kempen.

De GildetromStichting De Gildetrom brengt een kwartaaltijdschrift 'De Gildetrom' uit over het wel en wee van de ruim 200 schuttersgilden die zijn aangesloten bij de gildekringen van de Noord-Brabantse Federatie van Schuttersgilden. Ook activiteiten in verband met aansluiting bij de Europese Gemeenschap van Historische Schuttersgilden en Schutterijen

Europese gemeenschap van historische schuttersgelden. Veel informatie over de organisatie van de Gilden op Europees niveau, bovendien adressen van secretariaten, agenda's, uitslagen van tournooien, verslagen, tips enz.

NBFSDe Noordbrabantse Federatie van Schuttersgilden is op 7 december 1935 te Gemert opgericht als "Federatie van de Schuttersgilden in de Nederlanden".

Kring KempenlandDe Noordbrabantse Federatie van Schuttersgilden is op 7 december 1935 te Gemert opgericht als "Federatie van de Schuttersgilden in de Nederlanden".

SchuttersgildenLandelijk overzicht van Schuttersgelden.

Vendelen 2011Wereldkampioenschap vendelen 2011

VendelenWikipedia, toelichting op de betekenis van het vendelen.

Yvonne MichelsYvonne verzorgt muzikale feest avonden. Haar enthousiasme, muzikaliteit en inlevingsvermogen staan garant voor een geslaagd feest, inmiddels al meer dan 1300 optredens. Er staan een aantal nummers op haar website. Daarmee krijgt u een goede indruk van de sfeer en van wat ze te bieden heeft. .